Keresés
Jelenleg 2 látogató nézi az oldalt.
Következő verseny
SAMSE-Bólyi Autós Parádé 2016.május 8.
Rovatok
Lepold Dani Rallye Videói
Praktistar Motorsport Videói
WRC 2000-2010
Szorre Tibor Rallye Archívja
Harcz Kálmán Rallye Archívja
Verseny ajánló
SAMSE Bólyi Autós Parádé 2016.infók
2016.04.28
Megérkeztek a következő bólyi autós nap infói!
ISEUM Rallye Szombathely 2016.kiírás+rallyetábla
2016.04.23
"A tavalyi sikeres visszatérése után ismét Szombathely MJV látja vendégül a Vas Megyei Rallye OB futamot, azaz idén is várja a rallyesportban érdekelt csapatokat és versenyzőket az ISEUM RALLYE a Marso Kupáért OB futam. 2016. május 20-22. között újra Vas Megyébe látogat a hazai rallyesport krémje. Az idei verseny az Országos Rallye Bajnokság, az Országos Rallye Challenge, az Országos Rallye2 Bajnokság hivatalos futama, valamint újra kiírásra kerül a Nemzetközi Historic Challenge is.
Hírek - Fotók
VÉGEREDMÉNY-Magyarbóly kupa 2016.
2016.04.25
Megkaptuk a 2016-os Magyarbóly kupa végleges eredményét.
Kisharsány-Nagytótfalu eredmények+bajnokság állása
2016.04.13
Alább találjátok az első Kisharsány-Nagytótfalu Autós nap eredményeit,ill.a bajnokság állását.
Cikkek - Sajtóanyagok
Ollé Sándor- Tóth Zsolt "ESŐEMBER"
2016.04.28
A szélsőséges időjárásban bízik az AS Rallyesport Europe versenypárosa, Ollé Sándor és Tóth Zsolt a bajnokság második futamán, Miskolcon. A Ford Fiestás duó már több alkalommal bebizonyította, hogy esőben akár az első helyért is harcolhat, hiszen akkor az ügyesség számít nem a technikai háttér…
Kazár Miklós: „Az adrenalin már most magas bennem”
2016.04.28
A 2016-os bajnoki szezonnyitón, az Eger Rallye-n dobogós helyen zárt Kazár Miklós és Ferencz Ramón. A korábbi négyszeres abszolút bajnok most ennél jóval magasabbra törne, ugyanis a hétvégén végre hazai futamon is bemutatkozik idén. A Pro Racers versenyzője számára különösen fontos ez a verseny, ugyanis számára hazai pályán, Miskolcon randevúznak a legjobbak. Kazár Miklós elmondta, kizárólag a győzelem foglalkoztatja, és ahogy a csapat, úgy az új Ford Fiesta R5-ös is tökéletesen felkészült a száguldásra.
Kazár Miklós: „Két és fél másodpercet gyorsultunk”
2016.04.25
A 2016-os bajnoki szezonnyitón, az Eger Rallye-n dobogós helyen zárt Kazár Miklós és Ferencz Ramón. A korábbi négyszeres abszolút bajnok már akkor érezte, még nem tökéletes az összhang az új Ford Fiesta R5-össel, így a Pro Racers versenyzője és navigátora egy komoly tesztprogramot hajtott végre az elmúlt hétvégén, ahol az M-Sport egyik mérnöke is segítette a munkájukat. Kazár úgy véli, ennyit még nem tanult egy teszt alatt, és igencsak bizakodással tölti el, hogy két és fél másodpercet gyorsultak a gyakorlás végére.
Partnerek