Rovatok
Lepold Dani Rallye Videói
Praktistar Motorsport Videói
WRC 2000-2010
Szorre Tibor Rallye Archívja
Harcz Kálmán Rallye Archívja
Verseny ajánló
MRT RallyeSprint Zobákpuszta 2016.ajánló
2016.09.05
Itt a következő déli MARB kiírása és nevezési lapja!
Hírek - Fotók
2.Bólyi Autós Nap eredményei és a bajnokság állása
2016.09.21
Megérkeztek a 2.Bólyi Autós Nap eredményei,ill.ezzel együtt frissült a bajnokság állása is.
Cikkek - Sajtóanyagok
Lajosházi Csaba-Felkészülés a Mecsekre
2016.09.15
Közel másfél hónapos pihenő után tér vissza a rally pályákra a Lajosházi - Takács duó. A srácok augusztus elején ültek utoljára versenyautóban a Mátrakeresztesen megrendezett Marb versenyen, igaz akkor nem együtt indultak. A hétvégén viszont már a Mitsubishi Lancer EVO fedélzetén ők is ott lesznek a Salgó 2016 a Grepton Kupáért elnevezésű Rallye2 - és Historic Bajnokság közös versenyén az M csoportban.
Ollé Sándor- A szokás hatalma
2016.09.15
A komoly teszt sem mentette meg a kieséstől a TMC Rallysport Kft. versenyzőpárosát, Ollé Sándort és Czakó-Budai Annamáriát. A tapasztalt kettős most a váltó meghibásodása miatt kényszerült a szlovákiai verseny feladására.
Kazár Miklós: „Nagyon jól éreztem magam az autóban”
2016.09.14
Újabb állomásához érkezett a hazai rallye bajnokság, hiszen a hétvégén, Kassán rendezték meg az idei szezon újabb fordulóját. A Pro Racers duója, Kazár Miklós és Ferencz Ramón egészen az utolsó, mindent eldöntő szakaszig a győzelemért harcolt, ám az utolsó, 13. szakaszon egy defekt keresztülhúzta a számításaikat: Kazárék végül a harmadik helyen zártak az idei Kassa Rallye-n, ám a korábbi többszörös abszolút bajnok elmondása szerint az új fejlesztésű M-Sport fejlesztésű motorral ellátott Ford Fiesta R5-ös remekül vizsgázott éles helyzetben.
Partnerek